Mallas largas Running hombre Elioplay negro rojo
24,99 €*

Reviews on

Mallas largas de running para hombre Elioplay Night

4.3 / 5 12 opiniónes
10 usuarios recomiendan este producto
  • Hombre
    de 20 a 29 años
    23 Octubre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Son muy comodas!!
    Son muy comodas

    Yo queria unas mallas para correr pero me daba muxa verguenza salir con ellas. Pero son tan comodas y abrigas que me da igual lo que digan.

  • 04 Diciembre 2016
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    mollig warm
    wertig, warm, sichtbar könnte Reißverschlüsse an den Beinen haben

    Damit macht Laufen auch bei Kälte Spaß!

  • Hombre
    de 50 a 59 años
    25 Noviembre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Komfortabel und sicher
    Material, Sicherheit durch die gelben Streifen. Schnitt ist ziemlich eng. Reißverschlüsse fehlen.

    Habe die Hose zum Radfahren und zum Laufen getragen. Das Material ist sehr komfortabel, nicht zu dünn aber auch überhaupt nicht "schwitzig".

  • Hombre
    de 20 a 29 años
    22 Noviembre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Assez déçu
    Couleur flashy, taille correctement Fragile

    Achat en septembre et utilisé pour 2 sorties en ville en octobre mais malheureusement j'ai un petit trou qui s'est formé le long de la couture de la cuisse

  • Hombre
    de 30 a 39 años
    17 Noviembre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    très bon produit
    bien taillé, agréable à porter

    article parfait, adéquat à l'activité running. je recommande. agréable à porter

  • Hombre
    17 Noviembre 2016
    Usado desde Menos de 1 semana
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Collant Running homme

    ce serai bien d’améliorer le pouvoir isolant contre le froid....

  • Hombre
    de 40 a 49 años
    16 Octubre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Excellent produit

    J'ai choisi la taille M alors que je suis plutôt sur du L en pantalon. Et c'est parfait !

  • Hombre
    24 Noviembre 2016
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Prodotto top

    Prodotto eccellente comodo mantieni caldo anche in giornate più tosto fredde

  • Hombre
    de 30 a 39 años
    30 Noviembre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Rozczarowanie
    Kieszonka na zamek Ściągacz

    Są to moje drugie leginsy Kalenji. Pierwsze, po 3 latach użytkowania po prostu się przecierają i czas na wymianę. Byłem z nich bardzo zadowolony.
    Kupiłem więc te. Rozmiar XL, jak wcześniej. Nogawki zakłada się ciężko, bo są bardzo ciasne. Myślę, że to fajnie bo będą dobrze trzymać. Rozczarowaniem jest jednak ściągacz w pasie, który po prostu nie trzyma. W czasie biegu leginsy się obsuwają i czuję się jak 50cent z opuszczonym krokiem. Zawiązanie sznurka, który jest w ściągaczu niewiele pomaga. We wspomnianych wcześniej leginsach nie musiałem go nigdy wiązać i zawsze było OK. Tu niestety nie i stąd moje duże rozczarowanie. Nie polecam.

    Respuesta de la marca :

    Szanowny Panie Adamie,

    Dziękujemy serdecznie za opinię na temat legginsów Kalenji Elioplay. Bardzo nam przykro, że produkt nie spełnia Pana oczekiwań.
    Ciężko nam odnieść się do opisywanego przez Pana problemu z wiązaniem i trzymaniem legginsów, ponieważ nigdy wcześniej nie zgłoszono nam podobnego problemu z tym produktem. Możemy Pana zapewnić, że będziemy mieć to na uwadze.

    Z poważaniem,

    Marcelina Puchała Kalenji Product Specialist DECATHLON

    Adam find this answer not useful

  • Hombre
    de 40 a 49 años
    25 Noviembre 2016
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    Opinión de un comprador
    Legginsy
    Jakość Nie ma

    Idealne!

IR ARRIBA